ndhtxtfoto
fra idé til virkelighed


Medietræning

ndhtxtfoto tilbyder enten alene eller sammen med Sydproduktion medietræning af dig og dine nøglemedarbejdere, der har kontakt til medierne.

Mange, der har været i kontakt med medierne, har oplevet, at deres budskaber fremstår på en anden måde, end de havde forestillet sig. Men er det alene journalisterne, der manipulerer – eller kan man som den interviewede selv bidrage til højere sandsynlighed for, at ens budskaber går ”rent” ind?

Svaret på spørgsmålet er ja! For journalister er hverken mere eller mindre dovne end alle andre mennesker, der er på arbejde. Så dine evner til at snakke klart og præcist med fokus på det, du vil have frem, er helt afgørende for resultatet af mødet med medierne.

I samarbejdet med Sydproduktion er der endda mulighed for at lave TV-optagelser i TV2-studiet som en integreret del af medietræningen – så kan det ikke blive mere realistisk.

I medietræningen er der også mulighed for at gennemgå, hvordan du og din virksomhed kommer i kontakt med medierne med henblik på at opbygge en øget synlighed hos kunderne i markedet.

 
Kontakt
Om ndhtxtfoto
Hvorfor vælge
prof partner?
Kunder
Foto/Video
Medietræning
Bøger/Brochurer
Redaktion mv.
Rejser
Foredrag
Links
Priser
Forside